Srećni i siti bez mesa.

Ako je jelo bez mesa ne znači da morate da pravite kompromise po pitanju ukusa ili ishrane. Uz malo kreativnosti, sveže povrće u frižideru možete pretvoriti u ukusna jela. Da biste to dokazali, isprobajte našu vegetarijansku večeru od 3 obroka, punog ukusa, koja će vas zasititi , a lako se priprema.

Tri obroka koja daju prednost povrću.

Halumi i pečurke punjene pestom na drvenoj dasci pored staklene činije pune začinskog bilja.

Portobelo pečurke punjene halumi sirom i pestom.

Započnite svaku večernju zabavu ovim predjelom od gljiva koje kombinuje svež pesto sa kremastim halumijem i sočnim portobelo pečurkama. Poslužite ih posute parmezanom i ispečene u rerni i niko neće ni primetiti nedostatak mesa.

  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Vreme kuvanja: 2 sata
  • Za 4 porcije

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci za pesto mešavinu.

  • 100 g listova bosiljka
  • 80 g kukuruznog ulja
  • 30 g pinjola, pečenih
  • 10 g belog luka
  • 60 g parmezana, rendanog
  • 5 g soli
  • 5 g belog bibera u prahu
  • 1 kg kockica leda

Sastojci za punjene pečurke.

  • 8 velikih portobelo pečurki
  • 250 g halumi sira, narezanog
  • 4 kašike maslaca, omekšanog
  • Himalajska so po ukusu
  • Crni biber po ukusu
  • Peršun kao dekoracija

Metoda.

  1. Prethodno zagrejte rernu na 200 °C pomoću funkcije 4D kuvanja.
  2. Pecite pinjole oko 6 minuta dok ne postanu zlatni i mirisni. Zatim ih ostavite sa strane.
  3. U velikoj šerpi prokuvajte vodu sa solju. Kada voda proključa, blanširajte listove bosiljka 1 minut. Hladite blanširane listove bosiljka u ledenoj vodi 2–3 minuta. Nije potrebno koristiti punu kesu od 1 kg leda, ali uverite se da je voda veoma hladna da lišće ne bi promenilo boju.
  4. Istisnite višak vode iz blanširanih listova bosiljka. Zatim koristite štapni mikser da biste ih ispasirali sa pečenim pinjolima, kukuruznim uljem, belim lukom, 30 g parmezana, solju i biberom dok se ne formira pasta.
  5. Narežite halumi sir.
  6. Izvadite stabljike iz portobelo pečurki, stavite ih u pleh za pečenje i obilno premažite pečurke omekšanim maslacem.
  7. Namažite po 1 kašiku pesto paste na svaku pečurku, a zatim ih napunite narezanim halumi sirom.
  8. Pecite oko 10 minuta u rerni koristeći režim 4D kuvanja do blago smeđe boje, a zatim pospite ostatak parmezana.
  9. Nastavite sa pečenjem u režimu roštilja na gornjoj rešetki još 5 minuta. Kada ih izvadite iz rerne, ukrasite ih sa malo himalajske soli, sveže izmrvljenog crnog bibera i peršuna.

Šerpa od livenog gvožđa koja sadrži sveže pečeni difinoaz sa celerom stoji na drvenoj dasci sa odškrinutim poklopcem.

Dofinoaz sa celerom.

Dofinoaz je francuski klasik koji se priprema pečenjem narezanog krompira u mleku. Naš recept je zdrava varijanta originalnog recepta jer smo dodali celer – hranljivo korenasto povrće – u krompir. Poput toplog zagrljaja, u ovom utešnom, pečenom gratinu punjenom majčinom dušicom najbolje je uživati sa najmilijima.

  • Težina: srednja
  • Porcija: 4
  • Vreme pripreme: 20 minuta
  • Vreme kuvanja: 90 minuta

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci.

  • 200 g celera
  • 300 g belog krompira
  • 50 g belog luka
  • 250 g pavlake
  • 100 g mleka
  • 80 g nesoljenog maslaca
  • 4 g soli
  • 30 g švajcarskog sira, rendanog
  • 3 grančice majčine dušice

Metoda.

  1. Zagrejte beli luk, majčinu dušicu, mleko, pavlaku i so u šerpi. Kada tečnost počne da vri, sklonite je sa ringle.
  2. Pokrijte šerpu poklopcem ili samolepljivom folijom i ostavite da odstoji 30 minuta da se miris otpusti.
  3. Skinite poklopac ili samolepljivu foliju i vratite šerpu na šporet na srednjoj temperaturi da bi sadržaj ponovo počeo da se krčka.
  4. Nakon što počne da vri, sklonite je sa ploče za kuvanje i procedite tečnost u posudu.
  5. Nakon ljuštenja i rezanja krompira i celera, dodajte ih u zagrejanu mešavinu. Uverite se da je svo povrće dobro premazano.
  6. Složite kriške u slojevima do dubine od oko 5 cm od dna šerpe od debelog livenog gvožđa, a zatim prelijte višak mešavine sa pavlakom.
  7. Pokrijte šerpu slojem papira za pečenje, a zatim stavite sloj aluminijumske folije preko šerpe. Pokrijte foliju poklopcem.
  8. Pecite na 170 °C 45 minuta koristeći režim 4D kuvanja.
  9. Izvadite aluminijumsku foliju i papir za pečenje, pospite odozgo 30 g rendanog švajcarskog sira.
  10. Stavite posudu nazad u rernu i pecite dok sir ne postane zlatno braon. Ostavite jelo da se malo ohladi pre serviranja.

 Viljuška sa premazanom jagodom stoji iznad činije mača fondua u postolju iznad upaljene sveće.

Mača fondu.

Ostavite gostima slatke uspomene i završite gozbu uz naš mača fondu. Potapanje jagoda, lepljivih kuglica od pirinča, bilo kog drugog omiljenog voća ili slatkiša u toplu, sočnu smesu mače i čokolade čini fantastičnu fuziju istočnjačkih i zapadnjačkih ukusa, kao i spektakularan završetak obroka.

  • Težina: laka
  • Porcija: 2
  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Vreme kuvanja: 10 minuta

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci.

  • 250 g bele čokolade za kuvanje u listićima
  • 30 g nesoljenog maslaca
  • 120 ml pavlake za mućenje, 35% masti
  • 2 kašike zelenog čaja u prahu, za kulinarstvo ili pečenje
  • Jagode, prepolovljene, za umakanje
  • Lepljive kuglice od pirinča i crvenog pasulja, za umakanje
  • Sladoled od crvenog pasulja isečen na kockice, za umakanje
  • Čokoladni kolačići, isečeni na kockice, za umakanje
  • Penaste bombone, za umakanje

Metoda.

  1. Mutite šlag dok ne postane vazdušast i rastresit. Zatim dodajte prosejani zeleni čaj u prahu u šlag. Ne zaboravite da dobro umutite mešavinu kako biste osigurali glatku, kremastu teksturu bez grudvica.
  2. Stavite metalnu posudu preko posude sa ključalom vodom. Rastopite listiće bele čokolade na pari.
  3. Dodajte neslani maslac u čokoladne listiće i mešajte dok smesa ne postane glatka.
  4. Dodajte mešavinu zelenog čaja iz 1. koraka i dobro promešajte.
  5. Sipajte fondu u keramičku posudu i poslužite uz upaljene sveće. Poslužite odabrano voće ili slatkiše u posudama kako bi gosti mogli da ih stave na štapiće i umaču u fondu od zelenog čaja.

Planirajte više biljaka na tanjiru. Više vegetarijanskih opcija.

Da li ste spremni da istražite više vegetarijanskih opcija? Sa našom kolekcijom recepata bez mesa, nikada nema dosadnog trenutka ili zalogaja.

Tiganj sa šakšukom i jajima leži na tkanoj podlozi.

Šakšuka u nedelju ujutru.

  • Težina: laka
  • Porcija: 4
  • Vreme pripreme: 10 minuta
  • Vreme kuvanja: 15 minuta

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci.

  • 2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
  • 1 crni luk, narezan
  • 1 crvena paprika, narezana
  • 2 čena belog luka, tanko iseckana
  • 2 kašičice dimljene paprike
  • 1 kašičica mlevenog kumina
  • 400 g drobljenog paradajza u konzervi
  • Morska so i biber po ukusu
  • 4 velika jaja iz slobodnog uzgoja
  • 1 veza korijandera ili peršuna, grubo iseckanog
  • Opciono: 6 grilovanih lepinja, za serviranje

Metoda.

  1. Stavite tiganj srednje veličine na srednju temperaturu. Dodajte maslinovo ulje, crni luk, papriku i beli luk. Pržite 5 minuta, uz mešanje dok luk ne postane proziran i paprika ne omekša.
  2. Dodajte papriku i kumin i nastavite da mešate još minut ili dok začini ne budu tostirani i mirisni.
  3. Umešajte zdrobljeni paradajz, začinite po ukusu i ostavite da se krčka.
  4. Smanjite toplotu na nisku. Zatim, pomoću zadnjeg dela kašike, napravite četiri udubljenja u mešavini za jaja. Razbijte jaje u svako udubljenje, pokrijte tiganj poklopcem i ostavite da se kuva 5 minuta ili dok jaja ne budu gotova po vašem ukusu.
  5. Ukrasite posudu iseckanim korijanderom ili peršunom i poslužite za stolom sa grilovanim lepinjama. Uživajte!

Voćna i orašasta granola štanglica.
 Pet granola štanglica je poređano na beloj drvenoj dasci i okruženo sastojcima kao što su orašasti plodovi i suvo voće.

  • Težina: laka
  • Porcija: 4–6
  • Vreme pripreme: 20 minuta
  • Vreme kuvanja: 120 minuta

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci.

20 g komadića čokolade 40 g semenki bundeve
30 g indijskih oraha 55 g meda
30 g sušenih kajsija 60 g maslaca
30 g sušenih brusnica 250 g ovsenih pahuljica
30 g svetlo smeđeg šećera Prstohvat kamene soli
40 g badema

Metoda.

  1. Podesite rernu na režim 4D kuvanja i prethodno je zagrejte na 200 °C.
  2. Odvojite semenke bundeve, bademe i indijske orahe u zasebne redove na plehu za pečenje. Ravnomerno rasporedite ovsene pahuljice preko osnove drugog pleha i pecite sve oko 10 minuta, dok sadržaj ne porumeni.
  3. Grubo iseckajte pečene indijske orahe i bademe štapnim mikserom.
  4. Nožem iseckajte osušene kajsije na manje komade.
  5. Podesite ploču za kuvanje na srednju temperaturu i istopite maslac u tiganju. Zatim dodajte med i smeđi šećer. Mešajte dok se smeđi šećer potpuno ne rastopi i ostavite mešavinu sirupa sa strane.
  6. Pomešajte pečene ovsene pahuljice, pomešane orašaste plodove, pečene semenke bundeve, suve kajsije, suve brusnice i prstohvat morske soli zajedno sa medom i sirupom od smeđeg šećera. Ostavite smesu da se malo ohladi u posudi.
  7. Stavite papir za pečenje na pleh veličine 8” X 6”, ostavljajući višak papira preko bočnih stranica.
  8. Rasporedite granolu u plehu, pritisnite je nadole da biste je sabili i izravnjajte je.
  9. Pospite komadiće čokolade na granolu i prekrijte je još jednim komadom papira za pečenje.
  10. Hladite pleh sa granolom u zamrzivaču oko 45 minuta, proveravajući u intervalima od 15 minuta da biste bili sigurni da nije zamrznuta. Izvadite pleh iz zamrzivača kada se ploča granole stvrdne. Nožem isecite ploču na jednake delove i umotajte komade u samolepljivu foliju za odlaganje.

Salata od nara, kelja i orašastih plodova.
Salata od nara, orašastih plodova i kelja u beloj posudi stoji pored bokala sa prelivom i drvene kašike na zelenoj salveti.

  • Težina: laka
  • Porcija: 2
  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Vreme kuvanja: 20 minuta

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci.

Salata Preliv
1 nar 50 ml ekstra devičanskog maslinovog ulja
1 mala endivija 50 g šalot luka
40 g indijskih oraha 1 kašika sirćeta od crnog vina
40 g celih badema 2 kašike meda
120 g belanaca Crni biber po ukusu
200 g zelenog kelja So po ukusu
2 kašike maslaca
Prstohvat drobljenog crnog bibera
Prstohvat soli

Metoda.

  1. Štapnim mikserom sitno isecite šalot luk i ostavite ga sa strane.
  2. Mešajte sirće od crnog vina i med dok se dobro ne promešaju. Postepeno dodajte male porcije maslinovog ulja da biste formirali emulziju. Dodajte so i biber po ukusu.
  3. Seckani šalot luk pomešajte u smesu i ostavite sa strane.
  4. Iseckajte kelj na manje komade.
  5. Oljuštite i narežite endiviju na tanke kriške.
  6. Oljuštite nar i semenke stavite u posudu.
  7. Prethodno zagrejte rernu u režimu 4D kuvanja na 180 °C.
  8. Odvojite indijski orah i bademe u dva reda u istom plehu i pecite ih oko 12 minuta ili dok ne postanu smeđi.
  9. Dodajte ½ kašike soli u posudu sa ključalom vodom i kuvajte iseckani kelj oko 3 minuta. Procedite kada se skuva.
  10. Rastopite 2 kašike maslaca u zagrejanom tiganju i ispržite kajganu od belanaca. Začinite prstohvatom soli i bibera.
  11. U činiju stavite kelj, endiviju, bademe, indijske orahe i belanca. Prelijte prelivom i posipajte nar po svemu.

Rigatoni sa paradajz sosom.
Rigatoni i paradajz sos u beloj tepsiji.

  • Porcija: 4
  • Vreme kuvanja: 25-30 minuta

Sastojci.

250 g testenine - rigatoni ili pene Sveže mlevena paprika
1 crvena paprika, oko 150 g Šećer
1 zelena paprika, oko 150 g 400 ml paradajz sosa
250 g zelenih špargli 2 kašike smrznutog začinskog bilja
1 srednji crni luk 2 kašike smrznutog začinskog bilja
20 g maslaca ili maslinovog ulja Maslac ili maslinovo ulje za podmazivanje tepsije
Morska so 60 g pekorino sira, sveže rendanog, za dekoraciju
Podešavanja rerne: grilovanje sa ventilatorom, 160 °C, postavka dodate pare 02, vreme kuvanja: 25-30 minuta. Alternativno podešavanje: grilovanje sa ventilatorom 190 °C. Vreme kuvanja: 20–25 minuta.

Metoda.

  1. Prokuvajte testeninu u puno slane vode dok ne bude gotova "al dente", isperite je hladnom vodom i ostavite da se dobro osuši.
  2. Operite, prepolovite paprike i izvadite im peteljke i semenke. Isecite ih na kockice veličine 1 cm. Oljuštite donju trećinu špargli i isecite na komade dužine 2 cm. Oljuštite i sitno iseckajte crni luk. Rastopite maslac i pržite crni luk u vrućem tiganju dok ne postane providan. Dodajte kockice paprika i špargle, takođe ih kratko pržeći. Začinite morskom solju, biberom i šećerom.
  3. Pomešajte testeninu sa prženim povrćem i sosom. Dodajte smrznuto začinsko bilje i začinite po ukusu još jednom.
  4. Podmažite vatrostalnu posudu, napunite je polovinom mešavine testenine i pospite polovinom pekorino sira. Ostatak testenine rasporedite odozgo i pospite preostalim pekorino sirom.
  5. Stavite posudu na rešetku u rerni na drugom nivou odozgo i pecite 20–30 minuta u zavisnosti od izabranih podešavanja rerne.

Pečeni rižoto od ječma sa prolećnim povrćem.
Rižoto od ječma sa boranijom i fetom u beloj posudi.

  • Vreme pripreme: 10 minuta
  • Vreme kuvanja: 70 minuta
  • Za 4 porcije

Sastojci.

2 kašike maslinovog ulja ½ šolje sitno izrendanog parmezana
1 praziluk, tanko iseckan 2 kašike iseckanog svežeg peršuna
2 šolje bisernog ječma, ispranog 1 kašičica sitno izrendane korice limuna
1 litar (4 šolje) supe od povrća 1 kašika limunovog soka
1 tikvica, prepolovljena i tanko iseckana Smrvljen persijski feta sir, za serviranje
1 veza špargli, očišćenih, isečenih na 2 cm dužine

Metoda.

  1. Zagrejte Bosch rernu na 180 °C u režimu 4D kuvanje.
  2. Zagrejte ulje u velikoj (kapaciteta 16 šolja) vatrostaloj tepsiji na srednjoj temperaturi. Dodajte praziluk, povremeno mešajući, dok ne omekša. Dodajte ječam i mešajte 1 minut. Dodajte supu od povrća i ostavite da proključa. Pokrijte poklopcem.
  3. Kuvajte u rerni 50 minuta. Izvadite i dodajte tikvice i špargle pre nego što vratite poklopac i vratite tepsiju u rernu još 10–20 minuta ili dok ječam ne omekša i tečnost se skoro u potpunosti apsorbuje.
  4. Umešajte parmezan, peršun, koru i sok.
  5. Pospite fetom i poslužite odmah.

Pržena supa od bundeve i belog luka.
Na tirkiznom stolu stoje činije sa čorbom od pečene muskatne bundeve i mala posuda sa seckanim vlascem.

  • Vreme pripreme: 40 minuta
  • Vreme kuvanja: 10 minuta
  • Za 4 porcije

Sastojci.

1,4 kg muskatne bundeve, iseckane na kockice 1 crni luk, sitno iseckan
4 čena belog luka, neoljuštena     1 litar (4 šolje) supe od povrća
¼ šolje maslinovog ulja     Kisela pavlaka za serviranje
So i biber po ukusu Seckani sveži vlasac za dekoraciju

Metoda.

  1. Prethodno zagrejte Bosch rernu u režimu 4D kuvanje na 200 °C. Obložite dva pleha papirom za pečenje.
  2. Stavite bundevu i beli luk sa 2 kašike ulja u veliku posudu. Rasporedite ih po pripremljenim plehovima. Začinite solju i biberom.
  3. Kuvajte u rerni oko 20–25 minuta ili dok ne postanu zlatno braon i mekani.
  4. Istisnite beli luk iz njegove kore.
  5. Zagrejte preostalo ulje u velikom tiganju ili loncu na srednjoj temperaturi. Dodajte crni luk i kuvajte, povremeno mešajući dok ne omekša. Dodajte bundevu, beli luk i supu od povrća. Dovedite do ključanja i kuvajte nepokriveno, povremeno mešajući 10 minuta.
  6. Koristeći Bosch štapni mikser, mutite čorbu dok ne postane glatka.
  7. Poslužite sa kiselom pavlakom i ukrasite vlašcem.

Puding od jaja, hleba i maslaca.
Tri pudinga od jaja, hleba i maslaca na belom tanjiru.

  • Težina: srednja
  • Porcija: 6
  • Vreme pripreme: 45 minuta
  • Vreme kuvanja: 30 minuta

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci.

5 velikih čokoladnih peciva 5 g ekstrakta vanile
250 g pavlake za mućenje 2 g muskatnog oraščića u prahu
160 g jaja 2 g cimeta u prahu
50 g šećera 15 g ruma
200 g mleka 2 kašike omekšanog maslaca

Metoda.

  1. Zagrejte rernu na 165 °C sa ventilatorom i napunite pleh vodom.
  2. Umutite jaja, ekstrakt vanile, muskatni oraščić u prahu, cimet u prahu i šećer u kuhinjskom robotu ili ručno.
  3. Zatim dodajte mleko i pavlaku u mikser i dobro umutite sastojke pre nego što smesu ostavite sa strane.
  4. Četkicom namažite tiganj za mafine maslacem i isecite čokoladna peciva na komade. Stavite komade u pleh za mafine.
  5. Procedite smesu od jaja kroz sito i dodajte rum.
  6. Prelijte tečnost preko čokoladnog peciva dok ne dođete do udubljene ivice.
  7. Pecite puding od jaja, hleba i maslaca u rerni 20 minuta.

Guinness i čokoladna torta.
Ukusna Guinness i čokoladna torta ukrašena iseckanim orasima stoji na stolu.

  • Težina: srednja
  • Porcija: 8–10
  • Vreme pripreme: 40 minuta
  • Vreme kuvanja: 90 minuta

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci.

Torta Glazura
250 ml Guinness piva 120 g šećera u prahu, prosejanog
250 g nesoljenog maslaca 60 g mekog maslaca
75 g kakao praha 2 kašike Guinness piva
400 g šećera u prahu 120 g tamne čokolade (50–55% suve materije kakao delova)
142 g kisele pavlake 50 g komada oraha, sitno iseckanih
2 velika jaja
1 kašika ekstrakta vanile
275 g običnog brašna
2½ kašičice sode bikarbone

Metoda.

Pripremite tortu.

  1. Prethodno zagrejte rernu na 180 ºC u režimu ventilatora. Podmažite i pospite brašnom kalup od 23 cm.
  2. Polako zagrejte pivo i maslac u velikom tiganju dok se maslac potpuno ne otopi. Zatim umutite kakao i šećer, pre nego što ostavite smesu da se malo ohladi.
  3. Pomešajte kiselu pavlaku, jaja i vanilu u univerzalnom kuhinjskom aparatu, a zatim dodajte smesu kakaoa i piva. Sve mutite na maloj brzini.
  4. Polako dodajte brašno i sodu bikarbonu u smesu u univerzalnom kuhinjskom aparatu pre nego što počnete da mutite srednjom brzinom.
  5. Sipajte smesu u podmazan kalup i pecite 45 minuta do sat vremena.
  6. Pustite da se torta potpuno ohladi u kalupu ili na rešetki za hlađenje.

Pripremite glazuru.

  1. Čokoladu rastopite u posudi postavljenoj iznad vruće vode. Pobrinite se da dno posude ne dodiruje vodu jer ovo nije kuvanje na pari.
  2. Kada se čokolada otopi, izvadite posudu iz vode i ostavite da se malo ohladi.
  3. Dobro umutite šećer u prahu i maslac, a zatim postepeno dodajte pivo i rastopljenu čokoladu u serijama. Nastavite da mutite dok se ne formiraju čvrsti vrhovi.
  4. Namažite glazuru na kolač, a zatim pospite iseckane orahe po vrhu.
  5. Sačekajte da se glazura stegne i učvrsti pre serviranja.

Mango i kardamom sa sveže umućenim šlagom.
 Dve čaše pune deserta od manga, kardamoma i šlaga stoje na belom tanjiru iza dva sveža manga.

  • Težina: laka
  • Porcija: 8
  • Vreme pripreme: 30 minuta
  • Vreme kuvanja: 60 minuta

Pogledajte video snimak o pripremi

Sastojci.

2 velika manga, oljuštena i očišćena od koštica 50 g šećera u prahu
5 mahuna zelenog kardamona, bez ljuske 4 kašike crnog ruma
2 velike limete 400 ml pavlake za mućenje

Metoda.

  1. Ispasirajte jedan mango.
  2. Isecite drugi mango na kockice i premažite šećerom u prahu.
  3. Sipajte pire od manga u čaše, a zatim stavite kocke manga preko pirea.
  4. Sameljite seme iz mahuna zelenog kardamona u prah.
  5. U činiji pomešajte sok od limete, rum i kardamom u prahu.
  6. U posebnoj posudi, umutite pavlaku.
  7. Sipajte mešavinu kardamoma, limete i ruma u pavlaku tokom procesa mućenja.
  8. Stavite mešavinu šlaga preko pirea od manga.
  9. Na kraju ukrasite koricom limete.

Pozdravite kuhinjske pomoćnike.

Tiganji i još mnogo toga za sve kulinarske planove.

Sa pravim dodatnim priborom, uspeh je zagarantovan. Istražite naš asortiman tiganja, rešetki i još mnogo toga za vašu rernu.

Na dodatni pribor za kuvanje

Da li se tek upoznajete sa hranljivim materijama?

Podignimo vitamine na maksimum. Objasnićemo vam kako da pripremite hranu da biste na najbolji način iskoristili njene hranljive materije i ukus.

Više o pripremi zdrave hrane

Pribor, a ne problemi.

Uz naš asortiman malih aparata i pribora, spremni ste da isprobate većinu recepata. Mutite, seckajte, mešajte, cedite sokove, pasirajte namirnice za uzbudljive nove kreacije.

Istražite kuhinjski alat

Mišići za mešanje.

Bosch multifunkcionalni univerzalni kuhinjski aparat je ruka za mešanje koja se nikada ne umara. A budući da još i melje, meša i muti, sa lakoćom možete da napravite prelepu tortu, picu, sladoled, kaserolu i kobasice.

Istražite kuhinjske robote

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!